.
.
.
Eibergen in Foto's
.
.
.

..
De winterzon speelt een heel bijzonder spel. Hier kijken we vanaf wandelpark De Maat naar een paar huizen die aan De Maat liggen.
.
.
.

.
Nu we toch in de buurt zijn: dit is het eerste begin van wat het paasvuur moet worden. Kom op met dat snoeihout!
.
.
.

.
De kunstzinnige acht staat nog steeds achter huize Smits. Voor geinteresseerden: villa Smits is te koop, te bevragen bij het Gemeentebestuur van Berkelland. Wat er ook nog staat is de
zwerm trompetnarcissen, die vandaag, woensdag 17 februari 2016, fleurig staan te bloeien.
.
.
.

.
De Vuurrever, de museumboerderij bij het museum De Scheper, doet het altijd goed als foto-object, zelfs als je alleen het bovenste gedeelte met het uithangbord fotografeert.
.
.
.

.
Naast Het Vonder, het botenhuis van de Berkelschippers, staat een levensgrote treurwilg. Door stormen werd die treurwilg zo toegetakeld, dat er rigoureus snoeiwerk aan gedaan moest
worden. En nu, medio februari, begint hij uit te lopen. Tot voor een paar dagen hebben we een heel zachte winter gehad, maar nu: het vriest! 's Avonds zelfs acht graden! Hou je taai, treurwilg!
.
.
.

.
De RK kerk levert altijd een mooi beeld op, van welke kant je hem ook fotografeert. Maar in de winterzon komt hij wel heel goed tot zijn recht.
..
.
.

.
De Kerkstraat, waar het lage licht altijd weer een boeiend beelt tovert.
.
.
.
 Naar de volgende pagina

 Naar de vorige pagina

 Keuzemenu 6