.
.
.
Eibergen in Foto's
.
.
.

.
Hoe je hem ook bekijkt, de Grotestraat ziet er altijd goed uit. Hier zien we hem in de zon, met de monumentale beuk van d'Overkant in de uitloop.
.
.
.

.
Het prachtig aangelegde terrein van de Eibergse Shortgolf.  We hebben de Foetsbrug aan de rechterhand en het Vunderlinkslaantje loopt links.
.
.
.

.
En hier hebben we een kijkje op het shortgolf-terrein als je het erve Vunderink aan je rechterhand houdt.
.
.
.

.
Het gebouw waar vroeger machinefabriek Gemavo, aan de Haaksbergseweg,  in gevestigd was. Tussen de (kastanje)bomen staat het gebouw te wachten
op een nieuwe bestemming.
.
.
.

.
Niet vergeten: het voormalige Gemeentehuis, nu aangeduid als villa Smits is in de aanbieding. We kijken hier tegen de achterzijde van huize Hooggelegen aan.
Als je 't zo bekijkt, lijkt het ook een beetje op slot Bommelstein. Wat zouden B&W afgelopen week gedaan hebben om de villa aan de man te brengen?
.
.
.

.
Hiep hiep hoera, het openluchttheater is klaar. Wat is er verschrikkelijk hard gewerkt om de nieuwe zitplaatsen aan te brengen. Het enige wat ik mis is
de parachute, die er altijd boven was gespannen om de regen enzo tegen te houden. Maar misschien komt die nog... en misschien de regen ook!
.
.
.
 Naar de volgende pagina

 Naar de vorige pagina

 Keuzemenu 6